دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

با طراحي و توليد سامانه هاي نوين کاربري صورت مي گيرد؛

پيش‌بيني درآمد 10 ميليون دلاري با پردازش و تحليل داده‌هاي بزرگ در کشور

اينترنت

چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۹:۰۰


داده‌هاي بزرگ مفهومي است که به حجم عظيم داده‌هايي که در حال حاضر در جهان توليد مي‌شود مربوط است، که با طراحي، توسعه و توليد نرم‌افزار و سامانه‌هاي نوين کاربري، در کشور پيش‌بيني مي‌شود در بازار جهاني به درآمد 10 ميليون دلاري دست‌يابيم.

وايمکس نيوز - فريدون کورنگي رئيس هيئت مديره شرکت "تحليل افزار مبتکر ميراث"‌ با اشاره به داده‌هاي بدون ساختار گفت: شرکت " تحليل افزار مبتکر ميراث" اميد آن دارد که در سال سوم ورود خود به بازار قادر باشد بالاي 10 ميليون دلار در سال درآمد داشته باشد و شايان‌ذکر است در حال حاضر تمام برنامه‌ريزي‌هاي انجام‌شده بر اين اصل استوار است.
وي ادامه داد: محصول اين شرکت که با نام تجاري " گردباد" شناخته مي‌شود، در حال حاضر به مرحله ارائه نمونه اوليه سامانه جديد پردازش داده‌هاي بزرگتر رسيده است.

رده بندي (ايندکس) چهارصد هزار صفحه وب در ثانيه 
اين فعال فناور همچنين گفت: سيستم پردازش داده‌هاي طراحي شده در اين شرکت يک سيستم ذخيره‌سازي است که به‌واسطه استفاده از فناوري غير همگام در طراحي و ساخت آن مي‌تواند سريع‌تر و کاراتر باشد.
رئيس هيئت مديره اين شرکت فناور با اشاره به مزيت‌هاي اين سيستم طراحي‌شده گفت: اين سيستم با استفاده از روش فشرده‌سازي سريع، استفاده از زمان‌بندي جديد براي مديريت دسترسي‌ها مي تواند حجم بيشتري از داده را بر روي ساختار خود ذخيره کند.
وي با تاکيد بر سرعت سيستم طراحي‌شده اضافه کرد: با استفاده از اين ساختار مي‌توان بيش از چهار صد هزار صفحه وب در ثانيه رده بندي کرد و همچنين اين سيستم قادر است به‌عنوان موتور پايگاه داده و يا موتور جست‌وجو استفاده شود. 
کورنگي در اين خصوص ادامه داد: اين سرعت سبب بهبود کاربري و کارايي سيستم‌هاي بزرگ و صرفه‌جويي در پهناي باند و فضاي ذخيره‌سازي و زمان استفاده از سيستم مي‌شود.

فراهم کردن مقدمات جهت ورود به بازار بين‌المللي 
اين فعال حوزه فناوري ارتباطات و اطلاعات در ادامه بيان کرد: 42 شرکت در دنيا در بخش داده‌هاي بزرگ فعاليت مي‌کنند که اکثر اين شرکت‌ها از تکنولوژي به نام هدوپ استفاده مي‌کنند که اين فناوري 10 سال پيش گسترش داده‌شده است. اين سيستم با سرعت‌بالاي خود چيزي در حدود 2 برابر و نيم تا 300 برابر سريع‌تر از سيستم‌هاي مشابه خود در بازار است و سرعت دسترسي به داده‌هاي آن بسيار بالا است. 
وي با اشاره به طراحي و بسط سيستم‌هاي پرقدرت در شرکت "تحليل افزار مبتکر ميراث" اضافه کرد: اين طرح علاوه بر سرعت‌بالاي خود در صدد آن است تا بتواند در بازار بين‌المللي به عرضه محصولات خود بپردازد.

استراتژي فروش سيستم‌هاي توليدي در خارج از کشور 
کورنگي بابيان اينکه بدو ورود و عرضه سيستم‌هاي توليدي، ابتدا در بازار بين‌المللي است گفت: استراتژي اين شرکت به اين صورت است که در نظر دارد سيستم‌هاي توليدي اول در خارج از کشور ارائه شود و بعدازآن وارد بازار ايران شود. 
وي دليل اين امر را اين‌گونه بيان کرد: براي اينکه اين سيستم توليدي اول در خارج از کشور به‌کاربرده شود و براي حضور در عرصه صادرات نيازمند سرمايه‌اي بيش از آن چيزي است که در اختيار داريم. 
اين فعال فناور ادامه داد: جهت فعاليت در حوزه صادرات اين شرکت دانش‌بنيان نيازمند يک تيم تحقيقاتي در خارج از کشور است و در حال حاضر برنامه‌ريزي‌هايي در اين جهت انجام‌شده است ولي هنوز به مرحله اجرا نرسيده است و اين مسئله نيازمند هزينه است که اميد آن داريم طي صحبت‌هايي که پيش از اين با آقاي دکتر ستاري معاون علمي و فناوري رييس جمهوري داشته‌ايم همچنان از طرف اين معاونت مورد حمايت‌هاي مالي و معنوي قرار بگيريم و در راستاي نيل به اهداف گام برداريم.

حساسيت سيستم‌هاي توليدي در کشور 
کورنگي بابيان اينکه سيستم‌هاي توليدي نمونه مشابه در بازار داخلي ندارد گفت: با توجه به اين‌که اين سيستم وارد ساختار it و ساختار اطلاعات داخلي يک شرکت مي‌شود، از اين نظر از حساسيت بالايي برخوردار است و باوجود رقباي بسيار محدود مي‌تواند بستر مناسبي در جهت کمک در حوزه فناوري اطلاعات باشد.
وي ادامه داد: در حال حاضر تمامي شرکتهاي مخابراتي و تلفن همراه، بانکها و شرکتهاي بيمه به اين سيستم نياز مبرم دارند و دسترسي به سيستم هاي برتر دنيا براي انها امکان پذير نبوده است ولي سيستم گردباد مي تواند جوابگوي برتري براي آن نياز باشد.
اين فعال حوزه ICT ادامه داد: اين شرکت اميد آن دارد تا با فراهم ساختن بستر صادرات اين سيستم‌هاي توليدي درصدد رفع مشکلات در کشور برآيد. 
کورنگي در پايان اضافه کرد: اين سيستم مي‌تواند بر روي چند کامپيوتر به‌صورت همزمان به‌کاربرده شود و درنتيجه خصوصيت‌هاي کارايي سيستم افزوده‌شده و براي گسترش سرويس فناوري اطلاعات نقش ايفا کند. برهمين اساس فرايند ثبت چهار اختراع در سطح بين المللي توسط شرکت آغاز شده است.

 

منبع : سيتنا

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو